Ontsnappen uit een escaperoom op zondag 20 januari 2019

Wie gaat er mee naar Kasterlee op zondag 20 januari om te ontsnappen uit een escaperoom?

Om 13.30 uur spreken wij af op de parking, die bevind zich op de Retiesebaan 116 in Kasterlee. Voor we hieraan beginnen krijgen we nog wat uitleg en tips en om 14 uur starten we met de activiteit.

Er zijn 2 verschillende kamers, eentje voor 6 personen en eentje voor 4 personen. Je krijgt 1 uur de tijd om de oplossing te vinden en vooral goed samenwerken met je team. Wie graag kwist, raadsels oplost, houd van spannende momenten, gaat gewoon mee. Dat het spannend word, is zeker. Voor welke groep gaat de deur opengaan? De prijs is 21 € per persoon voor 6 personen en de kamers zijn voor 2 uur gereserveerd. Omdat het pas Nieuwjaar was is het eerste drankje op kosten van de kwb.

Inschrijven dient op voorhand te gebeuren en dit voor 6 januari bij Jef en Kristel 014310367. Je bent pas ingeschreven na betaling op onze rekening (zie hoofding) met vermelding van uw naam en ”escape”.

U komt toch ook?